Reclama

Se măresc bursele studenților! Sumele ajung și la 2.000 de lei! Vezi și tu dacă ești pe listă

March 16, 2018 Virale0

Viata de student nu este intotdeauna simpla si lipsita de grija! Aceasta este adeseori asociata cu locuitul la camin, zacusca trimisa de parinti, noptile pierdute prin alte camine, lipsa banilor fiind unul dintre elementele cheie ale studentiei!

Timpul este unul dintre subiectele sensibile atunci cand esti student, asa ca nu se prea poate pune problema de a avea un job full time fara a sacrifica scoala, asa ca beneficiile financiare oferite de stat conteaza foarte mult!

Studentii au acum un motiv de bucurie, bursele acestora urmand sa creasca cu 100 respectiv 120lei!

Bursele studentilor doctoranzi au fost majorate de Ministerul Educatiei,  de la suma de 1450lei la 1550lei pentru studentii doctoranzi in anii I si II, iar pentru cei de anii III si IV la 1800lei fata de cei 1680lei cat primeau inainte!

Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, a semnat ordinul nr. 3.329, potrivit căruia valoarea burselor studenţilor doctoranzi înmatriculaţi la studii universitare de doctorat finanţate de la bugetul de stat, la forma de învăţământ cu frecvenţă, a fost majorată, începând cu luna martie

Este un pas inainte pentru viitorul tarii noastre, chiar daca aceste bursele nu se compara cu cele din vest, unde bursele doctoranzilor pot depasi 2000 de euro!

1,332

Reclama

loading...

Leave a Comment