Reclama

Un pompier trimis să salveze un sat amenințat de o viitură a răbufnit pe Facebook după ce i-a găsit pe „flăcăii satului” la birt, cu paharele în mână:

March 16, 2018 Virale7

In fiecare an satele din Romania sunt lovite de viituri care matura totul in cale si, de fiecare data, ne intrebam de ce autoritatile nu fac nimic pentru a rezolva aceasta problema?! Totusi, nu numai statul are o parte din vina pentru tot ceea ce se intampla!

Eduar Ionescu, un  pompier aflat in misiune alaturi de alti colegi ai sai pentru a consolida un dig ce risca sa se rupa in urma inundatiilor din Brasov si Covasna din luna martie a acestui an, a rabufnit pe Facebook dupa ce, ajuns in satul ce risca a fi inundat, a gasit toti satenii la… BIRT! Toti cu paharul in mana si niciunul cu intentia de a-i ajuta pe pompieri sa-si apere propria ograda!

 

Singurul lucru pe care acestia au fost dispusi sa-l faca a fost sa-i ghideze pe pompieri spre digul cu pricina!

Reclama

Postarea lui Eduard a primit peste 1000 de comentarii de la oamenii indignati de aceasta situatie, acestia acuzand autoritatile locale si lipsa educatiei!

Din pacate, situatii similare, ba chiar mai grave au fost semnalate si anii trecuti cand, in urma consolidarii digurilor cu saci de rafie umpluti cu nisip, localnicii au intervenit rapid, golind sacii de nisip si luandu-i acasa!

 

15,339

Reclama

loading...

7 thoughts on “Un pompier trimis să salveze un sat amenințat de o viitură a răbufnit pe Facebook după ce i-a găsit pe „flăcăii satului” la birt, cu paharele în mână:

 1. Daniel

  March 19, 2018

  Când este de muncă muncim toți. Când ne distrăm ne distrăm toți. Personal aş fi tras de timp

 2. Mirela

  March 19, 2018

  Trezește-te, Romania! Vine apă, le ia casa, le ia birtul și paharul din mână, le ia viața… Să ia tot! Un sat de trântori in minus. Perfect! Dumnezeu vrea să ne ajute și să facă dreptate și curățenie și noi ne opunem. Păcat…

 3. Nu contează!

  March 20, 2018

  Aș devia viitura spre birt !!!! Poate asa ar ajuta si ei la diguire!!! Si daca nu……!!!

 4. Musat Valentina Carmen

  March 22, 2018

  As pleca acasa linistit .

 5. Marius

  July 1, 2018

  Pompierul ăla era în timpul serviciului, plătit pentru munca sa.
  Dacă nu-i convine munca, să-și dea demisia.

 6. Alexandru Radu

  July 2, 2018

  Am trăit pe viu asemenea situații, ca pompier,acum pensionar, privesc, cu nostalgie nepăsarea altora (inedit: în timpul zilei, împreună cu adm. locala, am schimbat dulapii de lemn la un stavilar, a doua zi…zona protejata, inundata și dulapii lipsa).

 7. vio

  July 2, 2018

  Eu,daca eram comandantul detasamentului faceam poze pentru justificare in fata sefilor,comandam ,,stanga-n prejur,, si plecam la unitate cu subordonatii,poate asa intelegeau …satului ca militarii nu sunt bataia de joc a cuiva.

Leave a Comment