Reclama

Au cautat ore intregi telefonul bunicului si chiar atunci cand nu se mai astepta nimeni sa il gaseasca, surpriza! Uite unde se afla acesta!

March 20, 2018 Uncategorized, Virale0

Chiar atunci cand ai cea mai mare nevoie de un obiect, sa intampla sa nu il poti gasi niciunde! Fie ca l-ai pierdut sau doar l-ai pus intr-un loc sigur, acesta nu poate fi gasit niciunde! Parca a intrat in pamant!

In 2019, fie ca vorbim de cei tineri sau de bunicii nostri, toata lumea are un telefon mobil, acesta devenint mai mult decat o simpla necesitate pentru multi dintre noi!

Asa se face ca atunci cand ramane fara baterie sau, mai rau, nu ne gasim telefonul, ne panicam si facem tot posibilul pentru a-l putea butona din nou.

Asa s-a intamplat si cu acest bunic care, atunci cand si-a pierdut telefonul, a apelat la toata familia pentru a-l gasi! Dar ia-l de unde nu-i!

Au cautat in toata casa, il cele mai neobisnuite locuri, pana cand un membru a-l familiei s-a gandit sa-l apeleze, in speranta ca vor auzi soneria acestuia! Insa surpriza!

Nu numai ca telefonul putea fi auzit de toata lumea, insa sunetul venea de fix langa ei, mai exact din dreptul bunicului! Oriunde acesta pleca, soneria il urmarea!

Reclama

Tot momentul s-a transformat intr-unul foarte amuzat si interesant in acelasi timp, pentru ca telefonul era de negasit: nu era nici in buzunarele de la camasa, nu erai nici in pantaloni, dar totusi soneria se auzea din dreptul bunicului!

In cele din urma telefonul a fost gasit intr-un loc in care nu te-ai fi asteptat sa existe, mai exact in pantoful stang al bunicului, singurl loc unde nimeni nu s-ar fi gandit sa-l caute!

 

1,779

Reclama

loading...

Leave a Comment