Reclama

Dupa ani de incercari sa ramana insarcinata, a primit o veste din partea medicilor cu adevarat surprinzatoare! Uite cati copii avea sa aiba!

Copiii sunt viitorul nostru, sunt motivul pentru care traim, iar atunci cand nu poti avea un copil, faci toti ce iti sta in putina pentru a rezolva aceasta problema!

Nu este deloc usor sa treci prin ceea ce au trecut sotii  Courtney și Eric Waldrop, sa primeste atatea lovituri de la viata, sa te ridici si sa o iei de la capat, de fiecare data cu fruntea sus, cu speranta si cu incredere ca totul va fi bine!

Cei doi se cunosc inca de pe vremea cand erau ei la randul lor copii! Cand s-au casatorit, si-au promis unul celuilalt ca vor avea o familie numeroasa, insa lucrurile pareau ca nu vor fi niciodata asa!  Courtney a trecut prin multe pierderi de sarcina, pana sa vina pe lume primul lor baiat, Saylor!

Dupa nasterea primului copil, parea ca ghinionul i-a parasit pe cei doi, insa Courtney pierde si urmatoarea sarcina, facandu-i pe cei doi soti sa apeleze la un specialist. Tratamentele de fertilitate a u avut succes, astefel aparand pe lume Wales și Bridge! Dar ce credeti?! Acesta era doar inceputul!

Pierzand si urmatoarea sarcina, cei doi apeleaza iarasi la tratamentele de fertilitatea insa de aceasta data, lucrurile aveau sa fie cu totul diferite!

Reclama

Nu numai ca Courtney a ramas insarcinata, insa aceasta a adus pe lume nu mai putin de sase copilasi perfect sanatosi, trei fete si trei baietei!

Acum sunt o familie fericita ce numara nu mai putin de 11 membri, fix cat o echipa de fotbal!

5,920

Reclama

loading...

Leave a Comment