Reclama

Locul pe care te asezi in autobuz iti tradeaza caracterul! Afla ce fel de om esti in functie de locul pe care preferi sa il ocupi in autobuz!

Lifestyle0

La o asemenea teorie nu se astepta nimeni, insa locul pe care te asezi cand esti in autobuz iti tradeaza o parte a caracterului. Dupa un studiu atent realizat de catre specialistii englezi, acestia sustin ca pot cataloga persoanele care calatoresc cu autobuzul dupa locul in care acestea isi aseaza posteriorul pe unul din scaunele autobuzului.

Acest sudiu realizat de catre specialisti a aratat urmatoarele concluzii: cei care aleg sa se aseze pe locurile din fata sunt persoane optimiste care se gandesc la viitor. Cele care se aseaza pe locurile din mijloc au spiritul independent si solitar si se ocupa numai de problemele personale. Pe de alta parte, calatorii care aleg locurile din spate sunt rebeli, gata sa conteste totul si pe toti.

Acestea sunt concluzii la care au ajuns o echipa de specialisti din Marea Britanie atunci cand au analizat timp de luni de zile obiceiurile si reactiile comportamentale ale compatriotilor lor in timp ce calatoreau cu autobuzul in drumul lor catre munca si inapoi acasa sau pe distante mai lungi.

Aceasta teorie este valabila in cazul in care autobuzul este atat de liber sau complet chiar gol incat fiecare persoana isi poate alege locul preferat.

Tu pe ce loc preferi sa te asezi de obicei?

874

Reclama

loading...

Leave a Comment