Trei ani au fost pradati de hoti si nimeni nu gaseau vinovatul! Cand au aflat cine era hotul, au ramas muti de uimire!

Trebuie sa stii, Virale0

San Mateo, un cartier din California, a fost pradat de hoti aproape zilnic, timp de trei ani, iar politia nu reusea sa dea de urma lor. Pana acum, cand s-a descoperit ca vinovatul este de fapt o… pisicuta! Pe numele ei Dusty, o pisica birmaneza super dragalasa, a furat din casele oamenilor in fiecare noapte, timp de trei ani, peste 600 de lucruri, incluzand prosoape, manusi, pantofi, sosete si jucarii de plus. Recordul ei a fost de 11 lucruri furate intr-o singura noapte.

Pisica hotomana a facut o adevarata pasiune pentru costumele de baie, mai ales pentru cele puse la uscat pe sarma, fiind mai usor de capatat.

Vecinii il cunosc foarte bine pe motanul nazdravan si au ajuns sa isi tina toate lucrurile inchise bine in casa si in locuri inalte, de teama “pisicii cleptomane”, cum a fost poreclita pisca nastrusnica, Dusty.

Loading...

Oamenii au aflat de vinovatia lui Dusty dupa ce emisiunea “Must Love Cats” de la Animal Planet a instalat o camera de filmat in fata casei sale si a inregistrat jafurile pisicii timp de mai multe nopti.

Vecinii sai nu vor depune plangere la politie si spun ca atunci cand le lipsesc lucruri, se duc pur si simplu acasa la Dusty, pentru a intreaba pe stapanul acesteia daca a mai adus o captura in noaptea trecuta.

110
Loading...

Leave a Comment