Reactia neasteptata a lui Giani Kirita dupa eliminarea Dianei Belbita! Nu s-a vazut la televizor, dar a fost dat de gol. Cum va reactiona luptatoarea?

Monden0
Loading...

Emisiunea se apropie cu pasi repezi de final si se pare incep din ce in ce mai multe dispute intre concurenti. Desi plecarea Dianei Belbita din echipa Faimosilor a fost una neasteptata, Giani Kirita are o alta parere – ca a plecat pe mana ei.

Indirect, este acuzata de faptul ca a fost teatrala si ca a vrut sa isi construiasca o altfel de imagine, care nu a prins deloc la public.

“Diana a avut niste iesiri necontrolate. A vrut sa-si construiasca un tablou al copilului ala care este victima si asta a costat-o foarte mult”, a spus Giani Kirita la testimonialele de dupa eliminarea Dianei Belbita.

Luptatoarea a fost foarte suparata pentru ca a fost eliminata incat nici nu a avut pofta de mancare, dupa cum spune chiar ea: “Nu am mancat nimic de suparare.”

Dupa ce s-a odihnit, Diana a luat legatura cu fanii ei, care au avut foarte multe intrebari sa ii puna, care mai de care mai interesante. Luptatoarea regreta ca a iesit din concurs, dar nici nu da vina pe altcineva pentru eliminarea sa.

In cadrul aceleiasi discutii, luptatoarea a amintit si despre eliminarea Dianei Bulimar: „Plecarea lui Didi si a mea a fost un SOC, dar tot ce se intampla la Exatlon e real 100%. Acolo nu este nimic regizat. Nici nu are ce sa fie regizat. Ce se vede la televizor, aia e tot ce aveam.”, le-a explicat ea fanilor.

202
Loading...

Leave a Comment