Cum a reușit Kate Middleton să arate perfect în fața camerelor, la doar 7 ore de la nașterea bebelușului! A părăsit spitalul pe tocuri, râzând, coafată şi machiată!

April 25, 2018 Uncategorized0
Loading...

Kate Middleton a adus pe lume pe 23 aprilie un băiețel perfect sănătos și a radiat pur și simplu în fața camerelor atunci când și-a prezentat în mod oficial cel de-al treilea copil.

Soția prințului Willam este deja la a treia naștere și de fiecare dată a reușit să arate impecabil la primele apariții de după naștere. Însă de data aceasta, Kate Middleton parcă a doborât un record greu de atins. La doar 7 ore după ce a născut, Kate Middleton a ieșit în fața presei și admiratorilor Casei Regale din Marea Britanie, machiată perfect și pe tocuri.

LONDON, ENGLAND – APRIL 23: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge depart the Lindo Wing with their newborn son at St Mary’s Hospital on April 23, 2018 in London, England. The Duchess safely delivered a son at 11:01 am, weighing 8lbs 7oz, who will be fifth in line to the throne. (Photo by Karwai Tang/WireImage)

 

Secretul ducesei de Cambridge este faptul că începând cu săptămâna 34 de sarcină a înotat mult și a făcut yoga în fiecare zi. De asemenea, un terapeut s-a ocupat cu grijă de poziția bebelușului în pântec, pentru ca ducesa să nu se chinuie la naștere, scrie Mirror.co.uk.

De asemenea, Kate Middleton a avut o o alimentație sănătoasă pe parcursul sarcinii, a consumat mulți avocado, lămâi, dar și biscuiți cu ghimbir pentru a nu se confrunta cu grețurile.

Zilele acestea e forfotă mare printre admiratorii Casei Regale din Marea Britanie. Oamenii fac pariuri în privința micului prinț, despre care se crede că se va numi Jack.

169
Loading...

Leave a Comment