Unde și-a făcut casă Dorian Popa cu doar 50.000 de euro? Terenul a fost inclus în preț! Greu de crezut, nu? „Vreau un televizor de 2 metri. M-am mutat aici pentru că-mi permit!” Uite cum arată casa artistului:

Monden0

Dorian Popa îi terorizează pe muncitorii care îi fac casa și o face motivat. Actorul, cântărețul și vedeta de televiziune vrea să-și vadă casa terminată și s-o vadă făcută bine! El se chinuie de mulți ani să ridice această vilă și să se mute în ea, însă, dat fiind faptul că a fost implicat în diverse proiecte sau nu a avut banii necesari, a tot amânat finalizarea acestui proiect personal…

În ultimii ani Dorian Popa – care a fost la un pas să fie arestat, în timpul emisiunii-concurs Asia Express! – și-a investit toate veniturile în casa pe care o construiește în localitatea Domnești, așa că pentru el construcția imobilului a devenit un punct sensibil. Mai precis, a ajuns în stadiul în care să-și terorizeze muncitorii pentru ca aceștia să termine mai repede construcția!

 

Cântărețul îi amenință pe muncitori că-i filmează și că urcă filmulețul pe site-urile de socializare, dacă nu muncesc cum trebuie. “Evident că atunci când nu ești acasă și nu ești acolo, să fii cu ochii și gura pe ei, că eu așa sunt, trebuie să iei măsuri. Când mă duc, sunt cu camera de filmat pe ei, că altfel nu-i sperii. Când apar la șantier cu camera de filmat, să vezi ce este pe acolo: sare cimentul, sare betonul!”, ne-a povestit, în stilu-i caracteristic, Dorian Popa.

Marele vis al artistului este ca în luna august, casa să fie complet terminată, racordată la electricitate și la apă curentă și să fie mobilată. Dorian speră ca în august, când va împlini 30 de ani, să dea o mare petrecere chiar în noua sa vilă. “La vară, sper să fiu în ea. De ziua mea, să dau party ca la carte, la piscină!”, a completat Dorian.

Loading...

 

154
Loading...

Leave a Comment