De cand vin ploile? Vremea pentru acest week-end! Meteorologii atrag atentia ca de luni…

vremea0
Loading...

Ce temperaturi se anunta pentru acest sfarsit de saptamana si de cand incep ploile

Sambata: Vremea se mentine calda aproape pe intregul teritoriu, cu temperaturi cuprinse intre 28 si 32 de grade Celsius, valori mai scazute intalnim pe litoral. Cerul va fi variabil intreaga zi, iar instalbilitatea atmosferica se va caracteriza prin innorari accentuate, conditii de ploaie, dar si de vijelii insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab spre moderat, doar la munte se vor inregistra accentuari spre dupa amiaza, iar spre seara in toate regiunile montane si submontane. In restul teritoriului, fenomene asociate instabilitatii atmosferice vor fi pe arii restranse, mai ales seara. Ploile pot avea si caracter torential, iar izolat va cadea grindina.

In Bucuresti vremea se mentine frumoasa, temperaturi de pana la 32 de grade Celsius, iar spre seara vantul se va intensifica, cerul va fi innorat, insa conditiile de ploaie sunt scazute.

Duminica: Vremea devine in general instabila, iar temperaturile sunt in scadere. Temporar innorarile se vor accentua, iar aversele insotite de descarcari electrice vor fi frecvente, ploile vor fi torentiale si izolat insotite de grindina. Vantul va creste in intensitate, mai ales pe timpul averselor.

Temperaturile se vor incadra intre  22 si 30 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea se mentine anormal de calda pentru aceasta perioada a anului, dar spre a doua parte a zilei cerul va fi innorat si nu vor lipsi aversele insotite de descarcari electrice.

Luni: Temperaturile vor fi in scadere, maxima zilei va ajunge la 26 de grade. Vor fi averse pe arii extinse, insemnate cantitativ si insotite de descarcari electrice si grindina.

In Bucuresti, cerul va prezenta innorari temporare, dar nu sunt excluse ploile insotite de vant moderat. Dimineata vor fi temperaturi de aproximativ 15 – 17 grade, iar la amiaza vor urca pana la 26 de grade Celsius.

164
Loading...

Leave a Comment