Reclama

Hanibal Dumitrașcu a lăsat în urma lui o soție și două fete extrem de frumoase! Ele sunt familia lui! Cu ce se ocupă fiicele psihologului

Uncategorized0

Psihologul Hanibal Dumitrascu s-a stins din viață duminică dimineață, la doar 54 de ani. Cunoscutul psiholog era tatăl a două fete. Iată cine sunt fiicele și soția lui Hanibal Dumitrașcu.

Potrivit wowbiz, Hanibal Dumitrașcu a avut două fiice, iar una dintre ele se pare că îi calcă pe urme. Maria este fata cea mare și cea care îi urmează cariera. Tânăra a făcut Psihologia și a urmat cursurile masterale în Psihotraumatologie și asistare psihologică. Ioana, cealaltă fiică, urmează să devină medic veterinar.

Hanibal Dumitrașcu era căsătorit cu Mirela și împreună formau o familie admirată de toți.

Hanibal Dumitrașcu a murit, duminică, la Spitalul Universitar din Capitală, la vârsta de 54 de ani. Cunoscutul psiholog era în stare gravă, fiind ținut în viață doar de aparate, potrivit unor surse medicale. Celebrul psiholog Hanibal Dumitrașcu, invitat aproape zilnic la TV, a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu o săptămână. Starea acestuia a fost critică timp ce câteva zile, după ce medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale. Hanibal Dumitrascu ar fi suferit un accident vascular, după ce în urmă cu doar câteva zile i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital.

Hanibal Dumitrașcu s-a născut pe 9 ianuarie 1964, în Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Era conferențiar universitar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială de la Universitatea București, unde lucra din 1995. De asemenea, Hanibal Dumitrașcu era coordonator Studii Universitare de Master, la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială de la Universitatea București.

Reclama

 

233

Reclama

loading...

Leave a Comment