Reclama

Interviu sincer cu Rita Muresan: “Ce sa fac acum, sa imi tai gatul?” Intr-o continua lupta cu kilogramele in plus

Uncategorized0

Invitata intr-o emisiune TV, Rita Muresan a recunoscut ca nu este mandra de felul in care arata, dar ca nu mai pune atat de mult pret pe modul in care arata.

Rita Muresan a dezvaluit ca a luat in calcul si varianta de a isi face o operatie la stomac, dar ulterior s-a dovedit ca nu este cea mai indicata varianta pentru ea.

Slabise considerabil, iar acum s-a ingrasat la loc: “As fi ipocrita ca nu ma consider o femeie frumoasa, indiferent de kilograme. Sunt niste daruri pe care le-am primit si pe care le-a dat mai departe. Nu am fost niciodata o femeie cocheta, sunt naturala, nu ma machiez. Eu cred ca frumusetea noastra nu sta numai in asta.Acum cativa ani m-a deranjat foarte tare, acum nu ma mai deranjeaza (n.r. – presiunea pusa pe persoanele cu greutate). Acum, energia, vibratia s-a mai schimbat, oamenii sunt mai toleranti, pun valoare pe lucruri mai importante, nu numai pe gene false si un bot mare. Sunt la fel de mandra, nu s-au schimbat multe in viata mea, nu mai mananc carne. Fac rugaciunea pentru pierderea kilogramelor, dar de vina sunt socurile emotionale. Am pierdut 12 kilograme in 3 zile cand a murit mama mea. De altfel, pana si copanelul si burtica inseamna energie, pentru ca te ajuta sa te protejezi de unele lucruri. (…) Ca orice om am si eu socuri la nivel de viata si de familie pe care nu le-am gestionat la nivelul pregatirii mele la nivel spiritual. E foarte usor sa vorbim, dar cand esti pus si tu intr-o astfel de situatie e posibil sa te mai sochezi tu pe tine. Aceasta lupta a femeilor cu kilogramele este de foarte multe ori pusa in acest context social, in cum te vede celalalt, in cum se uita la tine. Nu cred ca asta e important. Sa nu fim ipocriţi, ca nu mi-as dori si eu sa fiu subtire, dar ce sa fac acum, sa imi tai gatul?! Eu stiu foarte bine prin ce am trecut, ce m-a facut sa sufar, iar suferinta aduce kilograme in plus, asa cum poate aduce si kilograme in minus. Eu nu mai inteleg corpul meu! Unii pun kilograme pe stres, altii pierd, eu le-am facut pe amandoua.”

3,988

Reclama

loading...

Leave a Comment