Cel mai simplu tort, il poti prepara fara coacere, in mai putin de o ora!

Uncategorized0

Daca vrei sa iti impresionezi iubitul, sotul sau musafirii trebuie sa incerci aceasta reteta delicioasa. Extrem de repede de preparat si este la indemana oricui.

Iata ingredientele de care ai nevoie:

250 g branza dulce de vaca;
375 ml lapte;
15 g gelatina;
1 pachet piscoturi;
70 g gem de piersici;
3 piersici;
1 linguri cacao;
2 linguri rom;
150 g ciocolata neagra;
200 ml frisca pentru ornat;
coacaze rosii pentru ornat.

Mod de preparare:

1. Gelatina se lasa la inmuiat in lapte pentru cateva minute, apoi se pune la foc mic si se amesteca pana se dizolva. Atentie, nu trebuie sa fiarba!
2. Se ia de pe foc, se adauga branza de vaci si se amesteca pana se omogenizeaza. Se asaza un rand de piscoturi intr-o forma de tort detasabila si se toarna peste ele jumatate din crema. Restul piscoturilor se lipesc cu gem doua cate doua si se inmoaie in rom. Se pun peste crema, impreuna cu doua piersici taiate feliute, informeaza culinar.bzi.ro
3. Cealalta jumatate a amestecului se amesteca cu cacaua si se toarna deasupra. Se lasa peste noapte la frigider, pentru a se intari. Se orneaza cu frisca, bucatele de ciocolata neagra, felii de piersica si coacaze rosii.

464
Loading...

Leave a Comment