Giani Kirita despre viitoarea iubita: ‘Sa accepte locul trei.’ Uite ce l-a determinat sa faca aceasta afirmatie

Monden0

Faptul ca Giani Kirita este un barbat vulcanic nu mai surpinde pe nimeni, insa a dovedit de atatea ori ca este si extrem de sufletist.

Cariera sa de fotbalist este una de invidiat pentru multi jucatori, iar cand se mobilizeaza face orice pentru victorie. Dar calitatea cu care se mandreste cel mai tare este cea de tata. Acesta a declarat in nenumarate randuri ca isi iubeste cei doi copii extrem de mult si va se va implica in vietilor lor permanent si o sa ii sprijine neconditionat.

Intrebat foarte des cand o sa fie vazut cu o prezenta feminina langa el, acesta a tot evitat sa raspunda concret, insa a vrut sa puncteze un alt lucru esential pentru viitoarea sa iubita: “Copiii mei sunt pe primul loc intotdeauna. Pentru ei traiesc, pentru ei muncesc, ei ma motiveaza. Cand i-am strans in brate, dupa aproape cinci luni, am fost cu adevarat fericit. Nu imi mai trebuia nimic. La Exatlon am ajuns ca mi-a spus fiul meu, Marco, sa ma duc. El e fotbalist, imi calca pe umeri. Nu exista nimeni si nimic mai important pe lume decat copiii mei si mama mea care m-a crescut si m-a educat. O potentiala iubita trebuie sa stie ca nu poate sa intre niciodata in competitie cu ei. Sa accepte locul trei.”

321

Leave a Comment