Sport

Reactie acida a lui Sloane Stephans, dupa finala jucata cu Simona Halep! Uite ce a avut de reprosat

Sloane Stephens a fost advresara Simonei Halep in marea finala de la Roland Garros. Vizibil enervata de pe parcursul meciului, aceasta a avut o reactie neinteleasa de jurnalisti.

A castigat primul set si era deja increzatoare in fortele sale, insa Simona Halep a gasit puterea in ea si a intors scorul spectaculos. Acest lucru a enervat-o foarte tare pe Stephans, iar cand presa i-a cerut un interviu, aceasta a rabufnit. Sloane a fost vizibil deranjata de toate articolele din presa internationala, iar acum nu a fost deloc indulgenta cu ei.

Intrebata despre marea finala pierduta si despre cum i se pare evolutia ei din ultimul an, Sloane nu a stat mult pe ganduri si le-a raspuns jurnalistilor: „Cum as descrie intr-un cuvant acest an pe care l-am avut pana acum? Perseverenta! Am insistat cand a fost greu, am crezut in mine cand nimeni nu o facea. Pot sa spun ceva, sa ramana consemnat? Voi toti scriati ca am un record negativ oriunde in afara de Statele Unite. 

Asa ca m-am descurcat foarte bine la Roland Garros. Daca vreti sa mai scrieti si despre asta, chiar va rog, as fi foarte fericita. Voi vreti sa spuneti doar ca sunt zero in alte tari si bla, bla, bla. Si tu, si tu, si tu, multi dintre voi ati facut asta. Nu stiu ce sunt acum, dar sunt mai buna decat eram. De-asta n-am multumit presei in discursul meu. Voi sunteti cei mai mari hateri ai mei!”

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top