Uite ce a declarat mama Simonei Halep dupa victoria de la Roland Garros:

Actualitate0

Cea mai buna veste a acestui sfarsit de saptamana a fost faptul ca Simona Halep a castigat finala de la Roland Garros dupa o partida de peste doua ore. A emotionat o tara intreaga, iar in timpul ceremoniei de premiere abia si-a mai stapanit lacrimile.

Tensiunea meciului a fost foarte mare, mai ales ca Simona a reusit sa intoarca scorul spectaculos: 3-6, 6-4, 6-1.Imediat dupa terminarea meciului, aceasta a ales sa urce in tribuna sa isi imbratiseze parintii si antrenorul. Prima declaratie a mamei sale a fost cu lacrimi in ochi si plina de mandrie: “Le doresc tuturor mamelor sa traiasca astfel de clipe. Este o jucatoare completa. A devenit un om cu o mentalitate solida si sunt tare mandra de ea, va doresc la fel tuturor.” Iar tatal Simonei a completat: “Sunt mandru ca fata mea a ajuns sa reprezinte o tara intreaga pe acest glob. Cred ca minune mai mare ca asta nu poate fi.”

Darren Cahill a reusit o performanta extraordinara in cariera sa: a castigat finale la Roland Garros atat la feminin, cat si la masculin. La adresa Simonei a avut numai cuvinte de lauda:  “Sunt foarte mandru de ea, este minunat cum a revenit, cum si-a construit cariera. A reusit ceva extraordinar si ar trebui sa sarbatoriti in Romania. Se spune ca destinatia e mai frumoasa daca drumul e plin de obstacole. Pe teren esti singur, trebuie sa te descurci si asta e o lectie importanta.”

267

Leave a Comment