Bianca Dragusanu dezvaluie cele trei secrete ale sale! Pe ea au ajutat-o sa dobandeasca o viata implinita!

June 12, 2018 Monden0
Loading...

Bianca Dragusanu este intrebata despre cum reuseste sa iti tina viata privata in ultimul timp si sa nu mai fie implicata in scandaluri.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Te vreau langa mine” a raspuns public acestei intrebari! A avut foarte mult de invatat in acesti ani, insa cele mai importante lucruri pentru ea sunt: “Va voi vorbi despre secrete. Ele se impart in doua categorii, si anume secretele care nu trebuie spuse niciodata, si secretele care le poti impartasi cuiva apropiat. Exista o perioada destinata destainuirilor si alta tacerii absolute. (… ) Vă spun trei situatii in care nu trebuie sub nicio forma sa deschidem gurita.
Prima: Nu spune nimanui, dar nimanui, despre lucrurile bune pe care le facem partenerului nostru. Nu ii scoate ochii partenerului indiferent de cat de multe sacrificii ai facut pentru el!
Al doilea secret pe care nu trebuie sa-l spui niciodata sunt conflictele de acasa. Conflictele de acasa trebuie sa ramana acasa, la fel si viata personala. Cu cat vei vorbi mai putin despre familia ta cu atat ea va fi mai puternica si mai stabila. Nu trebuie sa scoti gunoiul din casa si sa il arati tuturor.
Niciodata, dar niciodata nu spune nimanui despre planurile tale de viitor. Am citit si eu ca inteleptii spun ca nu trebuie sa spunem despre ele pana ce planurile noastre nu se indeplinesc. Fiecare plan al nostru este imperfect pentru ca are foarte multe puncte slabe.”

750
Loading...

Leave a Comment