Vezi cat costa sa te imbraci ca Simona Halep?

June 14, 2018 Sport, Trebuie sa stii0

Simona Halep, numarul 1 mondial in topul WTA a castigat de caurand primul Grand Slam din cariera, cel de la Roland Garros si astfel a intrat in randul marilor jucatoare de tenis. De acum inainte contestatarii Simonei nu au ce sa faca decat sa primeasca cu numarul trofeelor se va inmulti!

Anul trecut a fost unul destul de agitat din punct de vedere vestimentar pentru Simona si aici ne referim la echipamentul cu care ea joaca fiecare meci. Anul trecut Simona nu s-a inteles cu Adidas si a fost nevoita sa intrerupa contractul de imaginne cu acestia. In acel moment Ion Tiriac s-a implicat si astfel Simona a ajuns sa semneze un contract de imagine cu rivalii de la Nike. Schimbare de bun augur pentru Nike deoarece, Simona a castigat turneul de la Paris si astfel a adus un plus mare de imagine brandului Nike.

Dar drumul pana la semnarea contractului nu a fost unul usor dupa cum povesteste Dumitru Haradau, vicepresedintele Federatiei de Tenis: ” Fara Tiriac ea nu facea contract in valoare de doua milioane de euro cu Nike! Stiti ce s-a aintamplat? Tiriac a trimis un avion privat in SUA pentru a-i aduce la Bucuresti pe reprezentantii de la Nike. Intalnirea a avut loc la clubul Stejarii. Au intrat acolo si au ramas impresionati de ce au vazut. Tiriac le-a explicat ca daca pierd ocazia aceasta, alta nu vor mai avea. Au semnat si s-au intors in America cu acelasi avion! Credeti ca se putea face un contract, chiar si pentru Simona, daca nu era Tiriac? Acelasi om care a facut contracte pentru Boris Becker si pentru altii. Halep are in spate cea mai buna echipa, dar cel mai important rol il are Tiriac cu siguranta.”

Victor Hanescu a declarat:” Simona din pacate are destul de mult de pierdut din cauza faptului ca este romanca.. preturile oferite catrea ea sunt mai mici decat ale altor tenismene din alte tari europene”

Spre exemplu la French Open, s-a facut o comparatie intre cat costa in magazin echipamentul Simonei si cat costa cel purtat de Maria Sarapova:

Simona Halep: Fusta 50 euro, maieu 55 euro, incaltari 140 euro. Sarapova costul fustei era de 10 euro iar maieu sau incaltari ca ale ei nici macar nu erau disponibile la vanzare..

Deci daca iti doresti sa te imbraci ca Simona, da fuga intr-un magazin si cumpara cat mai gasesti un exhipament exact ca al ei la un pret bun! cu siguranta in urmatoarea perioada nu vei mai gasi sau daca se vor gasi, vor avea un pret mult mai piperat.

256
Loading...

Leave a Comment