Afla cum o sa fie vremea la sfarsitul saptamanii! Se anunta furtuni, dar si temperaturi de peste 30 de grade Celsius

vremea0

Vremea va fi in general instabila in urmatoarele zile. Nu vom scapa de furtuni insotite de descarcari electrice si grindina!

Sambata: Vremea va fi instabila, vor fi innorari accentuate insotite de intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina. Ploile vor avea caracter torential, cantitatile de apa vor fi cuprinse intre 15 – 20 l/mp, dar izolat pot ajunge pana la 40 l/mp. Probabilitatea cea mai mare de averse va fi in Moldova si in zonele de munte.

In Bucuresti vor fi innorari accentuate insotite de intensificari de scurta durata ale vantului, dar si de descarcai electrice. Aversele sunt mai probabile spre seara. Temperatura in timpul zilei poate ajunge pana la 30 de grade Celsius, iar cea minima, noaptea, pana la 17 grade celsius.

Duminica: Temperaturile vor fi in scadere pe intreg teritoriul Romaniei, averse sub forma de ploi torentiale de scurta durata, insotite de intensificari ale vantului si descarcari electrice. Pe arii restranse vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 29 de grade celsius, iar cele minime intre 12 si 21 de grade.

In Bucuresti temperatura maxima va ajunge la 28 de grade. Vor fi in continuare innorari accentuate insotite de intensificari ale vantului si descarcari electrice. Temperatura minima noaptea va fi de 16 grade.

138
Loading...

Leave a Comment