Reclama

Camelia Mitorseru evita stresul gatind: ‘Am gatit sapte oale de mancare, am facut balamuc in casa’

Monden0

Camelia Mitoseru a avut o viata profesionala implinita, plina de succes. A avut turnee in toata lumea: China, Japonia, Israel si Statele Unite ale Americii. Insa la capitolul ‘viata de familie’ nu a excelat niciodata. 

A incercat mereu sa fie pe placul sotilor sai, insa mereu a sfarsit prin a fi inselata sau parasita. Ca aceste lucruri sa nu o deprime, a gasit o metoda inedita pentru a trece peste momentele grele: s-a apucat sa gateasca foarte mult cand se simtea trista. Si a functionat. Recent a declarat ca nu a fost niciodata deprimata, ca mereu a facut ceva sa nu stea suparata. Isi invita prietenii, gatea si trecea timpul mai repede.

In timpul unei emisiuni, aceasta a declarat: “Niciodata nu am fost in depresie si va explic de ce. De cate ori am simtit ca ceva nu este in regula mi-am gasit de lucru, am gasit un stimulent. Fiecare femeie stie ce-i place. Eu m-am apucat in ziua aia, fiind singura acasa si simtind ca ceva nu este in regula, de gatit. Am gatit sapte oale de mancare, mi-am chemat prietenii, am facut balamuc in casa si am iesit din stres. Mie imi place grozav sa gatesc. Gandeste-te ca eu toata viata mea am fost noua insi in casa. In teatru, in fiecare zi erau colegii la mine si tot timpul era cineva la mine in casa.”

726

Reclama

loading...

Leave a Comment