Primele semne ale aparitiei cancerului! Trebuie sa mergi neaparat la medic daca…

Sanatate0

Foarte multi oameni au celulele canceroase prezente in corpul lor, insa sistemul imunitar distruge celulele bolnave inainte sa se transforme intr-o tumora. Insa nu toti au un sistem imunitar puternic si ajung sa dezvolte aceasta boala. Depistata din timp, aceasta se poate vindeca. Iata cateva semne care trebuie sa te trimita la medic de urgenta.

Ai slabit prea mult intr-un timp prea scurt – in cazul in care vezi ca pierzi foarte multe kilograme, desi nu ai facut moficari in alimentatie, este cazul sa iti faci un set de analize pentru a vedea cauza.

Febra – este prezenta in momentul in care organismul produce in exces globule albe, iar de aici pana la dereglari ale organismului mai este doar un pas, iar organismul nu mai poate lupta corespunzator impotriva infectiilor. Febra persistenta nu este de ignorat, semnalizeaza o infectie.

Dureri de cap sau de spate – durerile pot avea foarte multe cauze, insa sunt in stransa legatura si cu indiciile care ar trebui sa te trimita la medic pentru depistarea cancerului.

Senzatia de oboseala permanenta – desi te odihnesti cat trebuie, te simti incontinuu obosit, este indicat sa consulti un medic. Starile de oboseala au mai multe cauze, dar depistate din timp se pot rezolva.

Tuse care nu mai trece – leucemia sau cancerul pulmonar au ca si simptome tusea persistenta. Daca tusea se intinde pe o perioada indelungata, este bine sa te prezinti la medic.

 

 

278
Loading...

Leave a Comment