Reclama

Reactia acida a lui Cristian Tudor Popescu dupa ce a vazut caricatura din Charlie Hebdo cu Simona Halep:

Actualitate0

Unul dintre cei mai mari sustinatori ai Simonei Halep este Cristian Tudor Popescu, care i-a fost alaturi dintotdeaua. Despre victoria sa a declarat ca “este cea mai fericita zi din viata lui”. Acesta a avut o replica acida in momentul in care a vazut caricatura din Charlie Hebdo.

Pe 7 ianuarie 2015 a avut loc un atentat impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, iar in urma acestuia 12 oameni au decedat si 11 oameni au fost raniti. Cristian Tudor Popescu a facut referire si la acest eveniment: “Hebdosii astia nu au decat sa continue sa-si produca liber abominatiile, dar si eu am dreptul sa nu fi varsat si sa nu vars vreodata o lacrima pentru ei.”

Vis-a-vis de caricatura recent aparuta in presa, acesta a adaugat: “Avand in vedere ce se afla langa aceste cuvinte in „caricatura” publicata de foaia Charlie Hebdo, traducerea in romaneste ar fi: O romanca castiga Roland Garoi.

Caci faptura desenata acolo nu numai ca nu are nici cea mai mica asemanare cu Simona Halep, dar este o corcitura de om cu un cioroi dintos care zbiara: „Ferraille! Ferraille!” (Fierotenii, fier vechi).

Intelesul acestei creatiuni, care cica este umor pentru sarlistii fini, apare limpede: o romanca, fie ea si campioana, in Franta nu poate fi decat o tiganca semiumana, incantata sa vanda Cupa Suzanne Lenglen ca fier vechi, ocupatie atribuita tiganilor care fura metal de pe unde pot.

Trei sunt concluziile care se desprind:

Reclama

1) Tiganii sunt ciori.

2) Romanii sunt tigani.

3) Romanii-tigani sunt cu totii niste hoti cretinoizi.”

302

Reclama

loading...

Leave a Comment