Reclama

Vladimir Draghia a primit premiul de la Exatlon in timpul unei emisiuni! Tot in direct l-a donat mai departe, exact cum a promis! Iata dovada

Monden0

Marele castigator al concursului Exatlon a fost Vladimir Draghia. Acesta a declarat in ziua finalei ca va dona toti banii daca va castiga. Si asa a fost! A donat banii in direct!

Desi nu multa lume il credea cand a spus ca banii vor merge catre asociatia MagiCamp, a alest sa faca acest lucru public, pentru a inlatura orice dubiu. “Nu am de ce sa mai am emotii acum. Am castigat atunci. M-am bucurat. Acum m-am obisnuit cu gandul. Din concursul asta toti am iesit castigatori.”

In platou au fost invitati si Catalin Cazacu, Alex si Stefan, care au recunoscut ca ei nu ar fi avut puterea sa doneze tot premiul si ar fi investit si in ceva benefic lor. Dar se bucura ca a castigat Vladimir, pentru ca in acest fel se simt oarecum partasi la aceasta donatie pe care a facut-o.

Florenta Ilie este reprezentanta MagiCamp si a primit premiul castigat de Vladimir Draghia in direct. A fost foarte emotionat si fericita ca asa vor reusi sa faca mai multi copii fericiti, dar a vorbit si despre colaborarile dintre ei si Vladimir si de cate ori le-a fost alaturi la diferite activitati: “Vladimir este prietenul copiilor nostri de mai multi ani. El a fost in diverse competitii unde a luptat pentru copiii nostri. Este prietenul lor. A mers in tabere, a inotat alaturi de ei. Eu mi-am dat demisia acum un an pentru a putea sta full time alaturi de ei. Eram politist. Mi-am pierdut copilul si de mai bine de 10 ani fac voluntariat. Multumim pentru premiu. Ne va ajuta sa aducem si mai multi copii in tabara si sa le facem o viata mai buna, sa le mai adunam din durere. Oricine poate sa faca asemenea gesturi.”

302

Reclama

loading...

Leave a Comment