Reclama

A prevestit in urma cu o luna ce se va intampla in Romania, dar nimeni nu a ascultat-o. Maria Ghiorghiu: ‘Furtuni, ploi torentiale si inundatii extreme. Mania lui Dumnezeu se revarsa peste noi.’

Actualitate0

Clarvazatoarea, Maria Ghiorghiu, a prevestit in urma cu o luna ca in Romania se vor intampla fenomene extreme, insa nimeni nu a crezut-o atunci.

Azi a scris din nou pe blogul sau si a facut referire la articolul pe care l-a scris pe data de 8 mai 2018 si a facut apel ca toata lumea sa isi intoarca atentia catre Dumnezeu. Clarvazatoarea indeamna oamenii sa mearga la biserica si sa respecte sarbatorile, sa nu mai munceasca doar pentru bani, ci sa aiba grija si de suflet.

Iata mesajul postat azi de clarvazatoare:

“Dragii mei, Scriam in uma cu o luna si jumatate ,un articol cu titltul:
FURTUNI,PLOI TORENTIALE SI  INUNDATII EXTREME.
Aici, in articol ,spuneam ca vedeam chiar in curtea casei mele astfel de fenomene. Si iata dragilor, cum Bunul Dumnezeu mi-a aratat dinainte ceea ce urma a se intampla chiar in curtea casei mele. Trebuie sa va spun ca, am adunat gheaţa cu farasul asta noapte,iar acum matur fructele si strugurii de pe jos. Meritam toate acestea dragii mei! Le meritam din plin,deoarece ,oamenii nu mai respecta Sfintele Sarbatori,nu mai merg la SFANTA BISERICA DUMINICA, ci muncesc in solarii si stau pe piata ca sa-si vand marfa.
Si iata mania Lui Dumnezeu care s-a revarsat si se revarsa peste noi .
Trebuie sa ne indreptam,trebuie sa fim mai intariti in Credinta si sa nu mai lasam goale Sfintele Biserici.”

245

Reclama

loading...

Leave a Comment