Reclama

Cea mai neasteptata despartire din showbiz-ul romanesc! Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au spus ‘adio’. Prezentatoarea TV a confirmat! Crezi ca se vor mai impaca?

Actualitate, Monden0

Biana Dragusanu si Victor Slav s-au cunoscut la un concurs de dans si de atunci au ramas impreuna. Au urmat mai multe despartiri si impacari. Au avut parte de o nunta de vis, urmata de un divort, apoi iar s-au impacat si au facut un copil.

Toata lumea credea ca acestia sunt mult mai uniti si mai fericiti ca niciodata cu prilejul venirii pe lume a fetitei lor. Nu vor sa dezvaluie motivele pentru care au luat aceasta decizie. Prezentatoare TV a vorbit foarte mult in ultimele emisiuni despre reguli pe care cuplurile ar trebui sa le respecte daca vor ca relatia lor sa functioneze, insa nimeni n se gandea ca aceasta face referire la relatia sa cu Victor Slav.

Formau un indragit cuplu in showbiz-ul romanesc, insa ei doi au luat de comun acord decizia de a merge pe drumuri separate.

“Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre. Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, a declarat Bianca Dragusanu pentru wowbiz.ro

267

Reclama

loading...

Leave a Comment