Reclama

Povestea pe care o recomandăm astăzi este despre despre Iubire, Bunăstare şi Succes! Pot face ele casă bună împreună?

June 17, 2018 Trebuie sa stii, Virale0

Sunt multe povesti care circula printre oameni cu referire la Iubire, bunastare si succec. Pot ele face casa buna impreuna? oare daca ai fi pus in fata unei alegeri, pe care ai alege-o dintre cele trei?

Dragoste, bagatie sau succes? Tu pe cine ai lasa sa treaca pragul casei tale? in acest video vei putea afla o poveste cu o morala extrem de pretioasa.

Uneori dragostea ne ofera mai mult decat putem spera vreodata de la viata. “Acolo unde dragoste nu, nimic nu e” dar oare este de ajuns? oare este mai bine sa alegem bunastarea? Bunastarea ne-ar ajuta sa traim bine, sa avem tot ce ne putem dori, masa imbesugata si tot ce ne trebuie pentru familia noastra, dar oare nu o sa ne lipseasca iubirea?

Sau oare succesul este mai important? Daca avem succes este simplu, vom razbate pe plan profesional si le vom rezolva pe toate, avem si bani, avem bunastare, familia noastra este fericita! Dar oare este fericita total? Oare lipseste ceva?

Va lasam sa descoperiti acest video si sa vedem ce morala are? noi credem ca este o pilda la care trebuie sa ne gandim si cand vom simti ca este adevarata, sa incercam sa o aplicam si in vietile noastre.

Urmareste acest video pana la capat! Vizioanare placuta!

Reclama

703

Reclama

loading...

Leave a Comment