Reclama

Primele declaratii ale lui Cosmin Cernat dupa ce s-a intors in Romania! Iata ce sfaturi are pentru concurentii din senzonul 2 al show-ului Exatlon: ‘Trebuie sa isi…’

Monden0

Dupa aproape 5 luni, Cosmin Cernat s-a intors acasa si a dat primile sale declaratii cu privire la prima editie a show-ului Exatlon, dar are si sfaturi pentru concurentii celui de-al doilea sezon.

Desi spune ca el nu ar fi facut fata unui asemenea concurs, nu ar exclude si participarea sa doar daca s-ar antrena foarte mult inainte. Nu i-a fost usor nici din postura de prezentator, insa acesta este meseria si sa si o face cu placere: “Pentru mine a fost ce am facut toata viata mea: adica mi-am facut meseria. Am si eu partea mea de multumire, e normal, daca ma uit la ceea ce s-a intamplat pe ecran. Au fost momente dificile pentru ei, am incercat sa pun o vorba buna pentru fiecare, le mai ziceam e bine sa faci asa, nu e bine sa faci asa. Pastrand bineinteles distanta care ar trebui sa existe intre prezentator si concurenti.”

Au incepu inscrierile pentru cel de-al doilea sezon al concursului Exatlon, iar Cosmin Cernat are un sfat pentru cei care isi doresc sa participe: “Trebuie sa isi doreasca, sa munceasca mult, sa creada in visul lor si sa il duca pana la capat!”

In momentul de fata, prezentatorul isi doreste foarte mult sa ia o pauza, sa petreaca mai mult timp cu familia, sa se odihneasca si sa isi reintalneasca prietenii.

241

Reclama

loading...

Leave a Comment