Reclama

Diana Bulimar, despre momentele de cumpana din cariera sa! A fost sfatuita de unul dintre antrenori: ‘Ar fi bine sa te duci acasa’.

June 18, 2018 Sport0

Diana Bulimar a trecut printr-o perioada foarte grea in cariera sa atunci cand a fost trimisa acasa de catre antrenorii sai. A depasit foarte greu momentul, insa sprijinul parintilor a fost motivatia ei.

Diana Bulimar este multipla campioana europeana la gimnastica, a castigat medalii de aur, argint si bronz pentru Romania si medaliata cu aur la proba pe echipe la Campionatele Europene de Gimnastica de la Sofia din anul 2014. Insa cariera sa nu a fost presarata doar de momente fericite, a fost supusa la mai multe incercari.

Dupa terminarea concursului Exatlon, aceasta a fost invitata la o emisiune TV unde a vorbit despre cariera sa si cine i-a fost alaturi de la inceput. In urma cu putin timp ea a povestit cum antrenorii de la vremea respectiva, Octavian Belu si Mariana Bitang, au sfatuit-o ca este mai bine sa spuna ca este accidentata, iar in locul ei sa concureze Larisa Iordache. Dupa ce a ratat mare finala de la barna de la Jocurile Olimpice de la Londra, in anul 2012, acum face referire la perioada in care a fost junioare.

In urma cu multi ani, cand facea parte din lotul de junioare si visa sa ajunga la cele mai importante competitii sportive, visul ii era spulberat chiar de antrenorii sai:“Am avut un moment in care am fost descurajata de o persoana. Acum ceva timp, cand inca nu ajunsesem la seniori, cineva mi-a spus: “Ar fi bine sa te duci acasa de la lotul de junior pentru ca nu vei ajunge niciunde cu gimnastica”. Eu m-am dus acasa si ai mei au vorbit cu alti antrenori.

Cu noii mei antrenori am continuat de am ajuns unde am ajuns! Antrenorii acestia au crezut in mine! La momentul respectiv (n.r.: cand a fost trimisa acasa) mi-a fost foarte greu. Ulterior, am incercat sa trec peste acele momente, sa nu le bag in seama, sa cred ca nu este vina acestor oameni ca au aceasta parere despre mine.”

 

Reclama

695

Reclama

loading...

Leave a Comment