Reclama

Proiectul de suflet al lui Fuego, prin care ajuta tinerii artisti fara posibilitati financiare! A sprijinit pana acum peste 170 de persoane

Monden0

Fuego are o mare pasiune – aceea de a picta! Are un suflet mare si mereu si-a dorit sa ajute oamenii din jurul lui, asa ca a luat decizia de a-si vinde tablourile, iar toti banii castigati ii foloseste pentru proiectul “Art by Fuego”.

Este un artist de succes, foarte indragit de public. Are sute de spectacole in fiecare an, toate se desfasoara cu casa inchisa, deci are asigurat un trai mai mult decat decent. Insa sufletul sau mare nu il lasa sa treaca indiferent pe langa persoanele talentate care isi doresc sa cante. Nu doreste sa se imbogateasca de pe urma talentului sau artistic, asa ca toti banii pe care ii castiga din vanzarea tablourilor ii foloseste pentru a ajuta tinerii care doresc sa faca muzica si sunt talentati, dar fara posibilitati financiare.

Asa a luat nastere proiectul sau de suflet, “Art by Fuego”. Unul dintre cei care au beneficiat de un mic ajutor din partea sa a fost un pusti foarte talentat, pe nume Sebastian. Acesta a participat la Festivalul Concurs de Muzica Populara “Benone Sinulescu”, care se desfasoara la Buzau. Cand a venit si randul sau sa interpreteze cateva piese, artistul l-a chemat pe scena pe Sebastian caruia i-a oferit o diploma si un premiu pentru performanta sa.

Fuego si-a continuat recitalul, care a fost pe placul publicului, apoi a ramas minute intregi sa dea autografe si sa faca poze cu fanii sai.

257

Reclama

loading...

Leave a Comment