Reclama

Fuego a povestit despre perioada grea in care si-a pierdut tatal

June 19, 2018 Monden0

Fuego, pe numele lui Paul Surugiu, este un artist cunoscut si foarte indragit in Romania. De ani de zile spectacolele sale se tin cu casa inchisa, iar de curand si-a descoperit pasiunea pentru pictura. Din profitul pe care il face prin vanzarea tablourilor, acesta ajuta alti copii care nu au posibilitati financiare prin proiectul “Art by Fuego”.

Mai mult ca sigur acest lucru este insipirat din viata sa. Artistul nu a avut o copilarie lipsita de griji, era nevoit sa mearga zilnic 7 kilometri pana la scoala pe jos. Dar a crezut cu tarie in visul sau, a muncit foarte mult. iar acum este un artist implinit, fara grija zilei de maine.

Invitat la o emisiune televizata, acesta a dezvaluit: “Nu m-a ajutat nimeni. Am fost un copil sarac. Uneori traiam de pe o zi pe alta pentru ca ai mei au muncit enorm sa ma tina la facultate. Am stat in internat cu alti cinci colegi de-ai mei intr-o camera. De multe ori n-aveam posibilitatea sa-mi cumpar bilet sa ma duc cu autobuz sau cu troleibuz… era perioada in care cumpar bilet din tramvai si nu aveam bani si mergeam pe jos de la Obor pana in Drumul Taberei pentru ca faceam cursurile sau la Liceul Caragiale, aveam salile de actorie si mergeam de unde era internatul vreo 6, 7 kilometri pe jos.”

Una dintre perioadele cele mai grele pentru Paul Surugiu a fost momentul in care si-a pierdut tatal mult prea devreme. Asta pentru ca era omul de la care invatase totul in viata, iar acum tot ce face este cu gandul la el si isi doreste sa il faca mandru, chiar daca nu il mai are alaturi.

1,020

Reclama

loading...

Leave a Comment