Hotelul Platinia Cluj este castigatorul titlului “Cel mai modern Hotel din Romania”! Are 5 stele si este localizat chiar in centrul orasului

June 19, 2018 Lifestyle, Monden0

Hotelul Platinia Cluj a fost inaugurat cu mare fast in anul 2017! Alegerea unor materiale de calitate, mobilier si finisaje premium imbinate cu arhitectura moderna i-au adus celebrul titlu de “Cel ai modern Hotel din Romania”, la sectiunea hoteluri. Specialistii din domeniu au fost extrem de placut impresionati de imbinarea stilului clasic cu cel mordern cu accentul pus pe confort si lux.

Este amplasat in centrul Clujului, pe strada Manastur 2-6. Fosta fabrica de bere Ursus a fost transformata intr-un hotel de lux, care iti pune la dispozitie tot confortul. Platinia Shopping Center & Luxury Suites ofera servicii de 5 stele in intreg complexul, beneficiind de: un centru modern de conferinte cu 4 sali multifunctionale pentru evenimente business, workshop-uri, traininguri si prezentari, Pachet de „Bun-Venit” la Check-in, Concierge, Mic-Dejun, Pranz sau cina privata, Servicii de spalatorie si curatatorie, dar si acces direct catre galeria comerciala Platinia Shopping Center, pentru impatimitii de shopping. Gasesti aici produse vestimentare, produse de infrumusetare, un book store, decoratiuni interioare, magazine cu jucarii, servicii bancare si ATM, farmacii, servicii de turism si un supermarket. Restaurantele si cafenelele nu lipsesc din centrul comercial Platinia, cum nici saloanele de infrumusetare sau o sala moderna de fitness.

In apropierea hotelului aveti acces la stadionul Cluj Arena, la Sala Polivalenta si la cele mai importante obiective turistice din Cluj-Napoca.

Toate unitatile de cazare dispun de spatiu generos cu toate facilitatile pentru a oferi oaspetilor un sejur de neuitat. Suprafetele sunt cuprinse intre 55 mp si ajung pana la 230 mp in cazul Pethouse-ului pozitionat la ultimul etaj. Toate apartamentele au balcon sau terasa proprie, unde te poti bucura de o priveliste superba. Dotarile camerelor sunt la nivelul de 5 stele: saltele de ultima generatie, toppere cu memorie si perne antialergice.

Penthouse-ul de la etajul 11 este compus dintr-un living modern si generos,,  2 dormitoare spatioase, 3 bai cu steam shower, jacuzzi, cada, dus, zona de birou si o terasa panoramica care oferta oaspetilor o priveliste superba asupra orasului.

Hotelul a fost nominalizat la Romanian Top Hotels 2018 la sectiunea cea mai buna aparitie pe piata hotelurilor din Romania si cea mai buna deschidere.

Loading...

 

163
Loading...

Leave a Comment