Reclama

Bianca Dragusanu, primele declaratii despre barbatul cu care a fost surprinsa: “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari”

Monden0

Este in momentul de fata unul dintre cele mai dezbatute subiecte din presa – despartirea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav, dar si aparitia noului iubit al prezentatoarei TV intr-un timp extrem de scurt.

Recent a fost surprinsa impreuna cu Tristan Tate, un englez stabilit in Romania, iar acum vorbeste de el, insa nu isi asuma o relatie cu el: “Imi asum faptul ca, acum, sunt o femeie libera. Despre Tristan ce pot sa spun? In primul rand nu pot sa spun ca am o relatie, ci ca ma intalnesc cu cineva.” Aceasta a tinut sa precizeze ca in momentul de fata ei sunt bine, dar ca nu stie ce le rezerva viitorul – daca va fi vorba despre o relatie sau ramane la stadiul de tatonare.

Aceasta a dezvaluit in exclusivitate cum s-au cunoscut: “Ne stim de cateva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot sa spun ca el nici nu stia cine sunt. Mi-a spus ca vrea sa ma vada in realitate, dupa ce m-a vazut in poza, mi-a spus ca vrea sa vada daca am doi metri si eu, ca el cam atat are. Si cand ne-am vazut prima oara, mi-am dat seama ca el, pe bune, nu stia cine sunt. Oricum, vorbim doar in engleza, asa ma mai perfectionez si eu (rade, n. red.). Da, vorbim non-stop, dar de vazut… mai rarut. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri si om de televiziune, am si un copil de care ma ocup cat de mult se poate, asa ca am iesit de doar cateva ori, la cina, singurele momente in care, de fapt, ne-am vazut. Oricum, tin sa precizez ca decizia de a ma desparti de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatura cu Mr. Tate. Intre noi nu s-a pus problema de infidelitate. Il respect enorm de Victor, il iubesc, e tatal copilului meu minunat, il voi pastra in inima pentru totdeaua si ii voi fi, la nevoie, sprijin in orice, asa cum stiu ca ar fi si el pentru mine.”

Le sta bine impreuna, nu?

Reclama

450

Reclama

loading...

Leave a Comment