Reclama

Cosmin Cernat a fost invitat la o emisiune televizata pentru prima data de cand s-a intors in Romania! Uite cine ar fi trebuit sa castige Exatlon in perspectiva sa

June 20, 2018 Monden0

Cosmin Cernat s-a intors recent in Romania si isi doreste sa isi petreaca foarte mult timp impreuna cu familia si prietenii sai! Dar si-a gasit putin timp si a acceptat invitatia la o emisiune televizata!

Prima intrebare a moderatorilor a fost despre cine si-ar fi dorit el sa castige Exatlon si a raspuns sincer cum ar fi impartit premiul: “Eu am vazut mult sport la viata mea. Din punctul meu de vedere, daca vrei o opinie personala,  eu as fi oprit Exalton dupa semi-finale si as fi lasat patru castigatori.” L-a felicitat pe Vladimir Draghia pentru initiativa pe care a avut-o de a dona banii, dar a adaugat si faptul ca el sustine ce a declarat, i-ar fi vazut pe toti cei 4 castigatori: “Pentru mine baietii aia patru si ce au transmis ei in semifinala vor ramane in inima mea pentru totdeauna. Oamenii aia au dat mai mult decat au avut ei. Nu a fost vorba de bani, ei au crezut in ceva.”

El a vorbit si despre reactiile nervoase pe care le-au avut concurentii pe durata show-ului si a pus totul pe seama lipsurilor: “Mancarea a contat in prima faza. Dar sa nu poti sa pui mana pe telefon (…) Problema lor acolo a fost. Constragerile toate i-au dus pe ei in niste puncte extrem de dificile. Din punctul meu de vedere, sunt multe sporturi care nu arata la televizor asa cum arata in realitate. Asa si la Exatlon. Mult din ce ei au muncit acolo poate nu a fost aratatat.”

302

Reclama

loading...

Leave a Comment