Reclama

Victor Slav are o replica la declaratiile Biancai Dragusanu: ‘Nu are cum sa fie sfarsitul intre noi pentru ca… ‘

Monden0

Stirea despartirii dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu a tinut prima pagina a publicatiilor! Pana acum a vorbit doar Bianca despre motivele care au dus la aceasta despartire si cum vor gestiona lucrurile de acum inainte, avand in vedere ca au de crescut un copil!

A venit si randul lui Victor Slav sa vorbeasca in legatura cu acest subiect si a ales sa o faca chiar la emisiunea pe care o modereaza. Desi incearca sa fie cat mai discret in ceea ce priveste viata sa personala, acesta a punctat cateva aspecte foarte importante pentru el.

Discutia a inceput-o Andreea Mantea si au plecat de la numeroasele impacari si despartiri dintre Ilie Nastase si Brigitte. Prezentatoarea l-a intrebat pe colegul sau cum ar manevra o asemenea situatie: “Cum manevrezi o relatie in care te tot impaci si te tot desparti? Tu cum ai proceda?”

Paspunsul lui Victor a fost la subiect, dara sa intre in foarte multe detalii: “La mine este simplu in momentul de fata, cu toate ca pare complicat. E simplu. Suntem in continuare prieteni, trebuie sa fim prieteni pentru copilul nostru. Avem un copil care trebuie crescut de ambii parinti, sa avem grija de Sofia, care are acum 1 an si 8 luni.

Bineinteles ca trebuie sa existe si iubire si respect pentru ca acest drum nu se poate opri acum. In continuare, va trebui sa ne vedem si sa avem grija de bunul curs al lucrurilor. In cazul nostru nu are cum sa fie sfarsitul pentru ca ne leaga un copil foarte frumos.”

 

Reclama

412

Reclama

loading...

Leave a Comment