A fost fotografiat pentru prima data interiorul mormantul Domnului Iisus. Uite ce s-a descoperit

Trebuie sa stii, Virale0

Pentru prima data a fost deschis mormantul Domnului. Aici a fost adus dupa crucifiere. Este incredibil cum arata in interior.

A fost deschis pentru prima data dupa multe secole de specialisti in conservare, potrivit publicatiei The Guardian. Mormantul Mantuitorului a fost sapat in piatra unde acum este construita Biserica Sfantului Mormant din Orasul Vechi din Ierusalim. Aceasta a fost ridicata ca urmare a restaurarii sfantului mormant si valoarea s-a ridicat la aproximativ  milioane de dolari, conform National Geographic.

Specialistii in conservare, care se afla acum la fata locului, vor putea sa examineze piatra pe care a fost asezat trupului Domnului Iisus. Structura in care este situat mormantul este cunoscuta ca Edilicul, iar acum este restaurata de o echipa de la Universitatea Nationala Tehnica din Atena. Aceasta echipa este formata din restauratori care au lucrat la Hagia Sofia din Istanbul si la Acropole.

Intregul proiect de restaurare s-a demarat abia dupa ce s-au strans fondurile necesare din donatii. In acest proiect sunt implicati peste 50 de experti si se aproximeaza ca va fi gata in primavara anului viitor.

 

 

 

3,652

Leave a Comment