S-au despartit urat, insa acum Marcel Toader are o parere extraordinara despre Gabriela Cristea. Rar auzi pe cineva sa vorbeasca atat de frumos despre fosta nevasta

Trebuie sa stii0

Marcel Toader si Gabriela Cristea au fost casatoriti vreme de 5 ani, iar cand au luat decizia sa se desparta nu a fost una eleganta, ci ambii au adus acuze foarte grave. Au adus in discutie tradarea, banii care lipsesc din conturi nejustificati si o multime de aspecte din viata lor privata.

Au trecut aproximativ cinci ani de cand si-au spalat rufele in public, iar Marcel Toader se pare ca a revenit la sentimente mult mai bune fata de Gabriela Cristea, pentru ca vorbeste despre fosta sa sotie in termeni elogiosi. Spune ca nu exista nici cea mai mica urma de resentimente fata de ea, ca este impacat cu situatia in care sunt cei doi momentan. Rar ii adreseaza un barbat fostei sotii asemenea cuvinte: “Despre Gabriela am avut mereu o parere fantastica! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Ii doresc tot succesul din lume, fericire in familie, sa-i fie fata sanatoasa, iar ea sa imbatraneasca langa sotul ei si sa se iubeasca. Eu nu am resentimente. Fiecare are viata lui si drumul lui.”

Gabriela Cristea este in prezent casatorita cu Tavi Clonda si au impreuna o fetita minunata, in varsta de noua luni, pe care cei doi o iubesc enorm. Pe Gabriela puteti sa o vedeti la emisiuea “Te iubesc de nu te vezi”.

440

Leave a Comment