Trebuie sa stii

Suma impresionanta pe care o plateste Andreea Marin ca fiica sa studieze la o scoala privata. Fanii au inceput sa o critice, iar zana le-a raspuns: ‘Muncesc in primul rand pentru copilul meu’

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. nu se uita la bani cand vine vorba despre educatia fetei lor. Asadar, micuta Violeta urmeaza cursurile unei scoli private din Capitala.

Fanii zanei si-au dat seama ca Violeta urmeaza cursurile acestei scoli si s-au revoltat cand au vazut pe site-ul scolii care este pretul unui an de scolarizare. Multe persoane nici nu castigat intr-o viata cat a platit Andreea Marin pana acum pentru Violeta la scoala privata. Zana nu a stat mult pe ganduri si le-a raspuns rautaciosilor pe masura.

O fana de-a zanei i-a lasat un comentariu pe o retea de socializare: „Fata Andreei Marin merge la o scoala particulara, daca isi permite doamna. Particularii va jumulesc de bani, crezi ca va fi mai inteligenta?”

Raspunsul Andreei Marin nu s-a lasat mult asteptat si a fost pe masura: „Nu, nu este o scoala de lux, ci doar una civilizata. Este o scoala privata cu un buget moderat in comparatie cu celelalte, dar care ofera foarte mult in privinta educatiei si sunt foarte multumita ca parinte. Si da, muncesc in primul rand pentru copilul meu.”

Violeta urmeaza cursurile unei scoli cu predare in limba engleza, unde numai la inscriere au platit 1.000 de euro, iar i primii cinci ani au platit 11.125 de euro. La acesti bani se adauga inca 800 de euro pentru masa, iar totalul este de aproximativ 61.000 de euro pentru anii primari.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top