Reclama

Veste extraordinara din partea Gabrielei Cristea. Se pregatesc pentru al doilea copil: ‘In toamana se numere bobocii… ‘

Monden0

Indragitul cuplu foarmat din Gabriela Cristea si Tavi Clonda nu au nici macar un an de cand au devenit parinti, iar acum se gandesc deja la al doilea copil.

Prezentatoarea emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” a confirmat faptul ca cel care face presiuni pentru cel de-al doilea copil este Tavi Clonda: “In toamna se culeg bobocii. Tavi se gandeste la inca un copil, eu nu ma gandesc, dar daca ne loveste…” Desi nu este focusata pe acest lucru, vedeta nu exclude posibilitatea celui de-al doilea copil inainte de a-l programa. Chiar ea a declarat in nenumarate randuri ca isi doreste sa fie sanatoasa si sa ii dea Dumnezeu cati copii doreste.

Intre timp, vedeta se pregateste pentru cununia religioasa. Cei doi au planuit-o pentru aceasta toamna si isi doresc sa se desfasoare intr-un cadru mai intimn, sa le fie alaturi doar prietenii foarte apropiati si familia. In momentul de fata aceasta merge la un nutritionist si isi doreste sa slabeasca pana la cununia religioasa. Prezentatoarea a ramas cu cateva kilograme in plus de pe urma sarcinii iar in ziua nuntii isi doreste sa arate perfect.

Gabriela Cristea  stie ca poate sa slabeasca peste noapte doar prin infometare, insa nu doreste sa procedeze asa, iar acum s-a inarmat cu radare: “Este un regim sanatos de fapt. Cand te duci la nutritionist sa nu te astepti sa spuna ca pocnesti din degete si slabesti.”

279

Reclama

loading...

Leave a Comment