Reclama

Alex Velea are o relatie foarte frumoasa cu fiica Antoniei, Maya. Uite cum si-au petrecut cei trei o zi impreuna

June 27, 2018 Monden0

Antonia se lupta de 5 ani cu Vicenzo Castellano pentru custodia micutei Maya. Antonia si Vicenzo au fost casatoriti, iar fetita este rodul iubirii lor.

Insa dupa cativa ani si multe neintelegeri intre cei doi, Antonia a decis sa puna capat casniciei si sa inceapa o relatie cu Alex Velea. Aceasta dureaza de mai bine de 5 ani si au impreuna doi baieti superbi, care le-au umplut viata de bucurii. Insa fericirea Antoniei nu este completa si isi doreste din tot sufletul sa o aiba aproape si pe micuta Maya, iar cei trei fratiori sa creasca impreuna.

Artista incearca sa o vada pe cat de des este posibil, desi nu ii este usor. Micuta locuieste in Italia impreuna cu familia lui Vicenzo.

Recent, frumoasa cantareata si Alex Velea s-au bucurat de o zi in compania micutei Maya. Acestia s-au simtit foarte bine, dovada sunt pozele si filmuletele postate pe retelele de socializare. Fanii celor doi au reactionat imediat cu comentarii in care le urau numai de bine celor trei.

Cantaretul a postat un videoclip in care se plimba tinandu-se de mana cu micuta Maya, semn ca cei doi se simt foarte bine, spre fericirea Antoniei.

1,206

Reclama

loading...

Leave a Comment