Cati bani ar putea primi Meghan Markle in cazul in care ar divorta de Printul Harry

Virale0

Pe data de 19 mai 2018 a avut loc cel mai mare eveniment al Casei Regale din ultimii ani, si anume casatoria Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle. Nunta a fost urmarita de 2 miliarde de oameni de pe intreg globul,

Desi nunta a fost televizata, nu toate momentele au putut fi vazute pe micul ecran. Unul dintre aceste momente a fost cel din anticamera in care cei doi au semnat  în registrul de căsătorie.

Acela a fost si momentul in care cei doi au semnat si un… contract prenuptial. Contractul a fost impus de catre Regina Elisabeta a doua. Desi Printul Harry nu ar fi vrut sa semneze, Regina a pus piciorul in prag.

Mâinile lui Harry au fost legate și nu a putut decât să se conformeze, și la fel a făcut și Meghan. Când Majestatea Sa dă un ordin, toată lumea trebuie să-l execute!

Fiona Shackleton, unul dintre cei mai buni avocati de divort din Regatul Unit este cea care s-a ocupat de contractul prenuptial “regal”. Tot ea este cea care s- ocupat de divorțul Prințului Andrew de Sarah Fergusson, fosta lui soție primind 4,2 milioane de dolari, în 1996, imediat după ce s-a ocupat de divorțul Prințului Charles de Prințesa Diana, care a primit 25 de milioane de dolari – cea mai mare parte mergând către William și Harry. Un alt exemplu celebru de care s-a ocupat faimoasa avocată este cel al lui Paul McCartney, care, în urma despărțirii de Heather Mills, în 2008, s-a scuturat de 32 de milioane de dolari, după ce ea ceruse 160 de milioane din averea artistului.

Relatia dintre Meghan Marjle si Printul Harry este una foarte buna si nimeni nu se gadeste ca cei doi s-ar putea desparti vreodata.

In cazul unui divort, Meghan ar primi o compensație modestă în cazul în care ea și Harry nu ar avea copii, altfel suma putând fi una comparativă cu cea primită de Diana, mama soțului ei, când a divorțat de Prințul Charles.

2,474

Leave a Comment