Vezi cat a luat Bianca Dragusanu la Bacalaureat. Prezentatoarea si-a facut publica diploma si este foarte mandra de notele pe care le-a obtinut

Monden0
Loading...

Bianca Dragusanu are 36 de ani si este femeie de afaceri de succes, prezentatoare si mama. Cifra de afaceri a firmei pe care o administreaza i-a intrecut asteptarile, iar asta a facut-o foarte fericita. Acum este din nou in atentia presei de cand a anuntat in mod public despartirea de tatal fetitei sale, Victor Slav, iar acum are o relatie cu Tristan Tate.

In plina perioada de desfasurare a examenului de Bacalaureat, blonda a decis sa faca si ea publice notele cu care a promovat. Prezentatoarea a sustinut examenul “maturitatii” in anul 2002. Conform diplomei de Bacalaureat a prezentatoarei emisiunii “Te vreau langa mine”, aceasta a obtinut note foarte bune: la proba sustinuta ora la Limba si Literatura Romana: 9; la proba scrisa la Limba si Literatura Romana: 9; la proba la Limba Engleza a luat nota 8,50. Proba la care a intampinat cateva greutati a fost cea de Matematica, unde a obtinut doar 7,20. Insa si-a ridicat media generala cu notele obtinute la Tehnica Servicii Consumatorilor si proba de Educatie Fizica si Sport, ambele promovate cu 10.

Media generala cu care a promovat examenul maturitatii a fost 8.95. Motivul pentru care a ales sa faca aceasta diploma publica este usor de inteles din comentariu care insoteste poza: “Am aflat si eu ca am un mare secret pe care il tin in super secret. Uite ca de fapt secretul nu mai e secret.”

 

 

 

198
Loading...

Leave a Comment