Actualitate

Simona Halep, declaratie dupa eliminarea de la Wimbledon!: „Vreau să fac orice altceva decât tenis! Vreau să fiu un om normal”

Numarul unu Mondiala WTA si castigatoarea Grand Slam-ului de la Paris a facut marele anunt dupa ce a fost eliminata de la Wimbledon!

Simona Halep a fost eliminata de catre Su-Wei Hsieh (Taiwan, 48 WTA)! Principalul motiv pentru pierderea suferita fiind starea mentala a sportivei noastre.

Oboseala fizica si mentala din ultima perioada si-au spus cuvantul; dupa ce a castigat la Roland Garros si a jucat finala de la Australian Open, Simona are nevoie de repaus. Ea a anuntat ca in urmatoarea perioada vrea sa stea departe de tenis, sa fie  un om normal.

Sunt obosită mental, pentru că am avut un an extrem de încărcat. Am câştigat un turneu de Grand Slam şi am jucat o altă finală, la Australian Open. Chiar dacă au trecut mai bine de 5 luni de atunci, toată presiunea e încă în corpul meu. Vreau să fac orice altceva decât tenis. Vreau să mă relaxez, pentru că am dat totul pentru tenis în ultima perioadă. Vreau să fiu un om normal, o fată normală pentru două săptămâni.

Două-trei săptămâni de odihnă, apoi reintru în programul normal. Urmează US Open, dar mai întâi vor fi turneele din US Open Series. Următorul turneu va fi în Canada, mă voi pregăti pentru el.

Antrenorul Simonei, cel care a ajutat-o pe sportiva sa ajunga pana aici, a anuntat ca relatia dintre ei doi este una foarte buna si ca isi doreste sa colaboreze si pe viitor cu Simona.

Darren Cahill si Simona Halep au început colaborarea în cadrul programului adidas, firmă care a fost sponsorul tehnic al Simonei timp de patru ani, după care a devenit antrenorul ei cu normă întreagă.

O antrenez pe Simona de trei ani si jumatate si sper ca vor fi mai multi ani de acum inainte!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top