Care sunt cele mai nocive obiceiuri pe care le avem dimineata? Iata cum ne influenteaza in mod negativ

Trebuie sa stii0

De cate ori te-ai gandit ca felul in care iti incepi ziua iti influenteaza sanatatea si starea de spirit? Daca iti regasesti obiceiurile in lista de mai jos, este cazul sa iti schimbi modul de viata!

Dimineata este tentatia mai mare de a face greseli, poate pentru ca suntem pe graba sau avem impresia ca toata ziua este la dispozitia noastra. Din pacate. aceste greseli pe care le facem se reflecta in productivitatea din ziua respectiva, chiar si in starea de spirit sau modalitatea prin care abordam problemele.

  1. Incepi ziua fara a lua micul dejun. Aceasta este cea mai importanta masa a zilei. Multi o sar din lipsa de timp sau doar din comoditate, insa acest lucru are repercusiuni asupra sanatatii organismului si a ranadamentului zilnic.
  2. Lucrurile care necesita o atentie sporita le lasi pentru cea de-a doua parte a zilei. Rezista tentatiei de a amana lucrurile importante pentru cea de-a doua parte a zilei. Potrivit cercetatorilor, oamenii au o cantitate limitata de vointa ce se consuma de-a lungul zilei, asa ca este indicat ca sarcinile grele sa le programezi pentru inceputul zilei. Ulterior, corpul intra intr-o stare de relaxare si nu mai acorzi aceeasi atentie lucrurilor cu adevarat importante.
  3. Vrei sa faci mai multe lucruri in acelasi timp. Daca esti tentat la primele ore sa te gandesti la cat mai multe lucruri in acelasi timp, nu vei reusi sa faci nimic bine pana la capat. Indicat este sa incepi cu cele mai importante si sa iti planifici toate planurile in decursul a 4 – 5 ore, cu pauze de rigoare, pentru a avea un program flexibil, iar creierul sa fie relaxat si sa dea randament la capacitate crescuta.
488
Loading...

Leave a Comment