Cum arata acum micuta Bianca din telenovela romaneasca “Numai iubirea”? Are 22 de ani si e incredibil de frumoasa! O mai recunosti?

July 16, 2018 Monden0

Va mai aduceti aminte de actrita care o interpreta pe “Bianca” in telenovela romaneasca “Numai Iubirea”?  Bianca Neagu are 22 de ani si este o domnisoara in toata regula.

A cucerit atunci inimile romanilor cu rolul pe care l-a interpretat foarte bine! Dar nici urma de persoanjul pe care l-a interpretat cand avea doar 11 ani, acum este o tarana cuceritoare, increzatoare, studenta la Facultatea de Psohologie. In ultima perioada nu a mai activat in lumea cinematografica, dar i-ar placea sa revina in lumina reflectoarelor.

Si-a dorit sa fie studenta la UNATC, insa nu a reusit sa ia nota de trecere si s-a orientat catre cea de-a doua dragoste a sa – Facultatea de Psihologie. Bianca nu si-a pierdut increderea si isi doreste totusi sa urmeze si cursurile facultatii de actorie: “Nu am intrat la teatru, dar tot raul a fost spre bine pentru ca am intrat la Facultatea de Psihologie, unde, de altfel, imi doream sa aplic. Cum nu puteam sa fac ambele facultati simultan, voi încerca anul viitor din nou la UNATC, nu mi-am parasit acest vis.”

In ceea ce priveste viata ei amoroasa, tanara are o relatie de aproximativ 4 ani cu tanarul pictor Alin Croitoru, dar inca nu locuiesc impreuna.

Momentan nu se gandesc la casatorie, vor doar sa se bucure de viata.

 

2,876
Loading...

Leave a Comment