Doi tineri au gasit in podul casei recent cumparare o suma importanta de bani! Vezi cat au gasit si ce au facut cu banii respectivi!

July 20, 2018 Lifestyle0

Toti ne dorim sa avem casa noastra, insa in zilele noastre, acest vis este greu de atins, costul unei case fiind unul destul de piperat! Acesta este si cazul unui tanar din orasul  Bountiful, Utah! Josh Ferrin a strans foarte mult timp banii pana sa reuseasca in 2011 sa isi cumpere o casa, veche ce-i drept, dar la care visa de foarte mult timp.

Inainte de a se muta, era nevoie sa faca putina curatenie si sa se apuce de eventualele reparatii ce ar fi fost necesare. Zis si facut; tanarul din Statele Unite ale Americii s-a apucat de curatenie si, atunci cand a ajuns in garaj, a gasit ceea ce parea a fi o gura de acces spre pod. Ar fi fost ideal sa aiba un astfel de spatiu pentru a putea depozita diverse, mai ales ca in acel garaj Josh dorea sa isi faca un mic atelier, el fiind scriitor si ar fi dorit sa il amenajeze intr-un mod care sa il inspire.

Tanarul si-a luat inima-n dinti si a urcat pe o scara, a dat la o parte tamblia ce acoperea gura de acces si a intrat inauntru! Printre multele vechituri acesta a gasit ceva ce ii parea oarecum cunoscut, mai exat o cutie de tabla, folosita in armata pentru depozitarea munitiei! Bineinteles ca initial s-a panicat, insa atunci cand a deschis cutia a gasit… bani!

M-am speriat, mi-am încuiat mașina și am sunat-o pe soția mea să-i spun că nu va crede ceea ce am găsit

Au urcat impreuna in pod unde au gasit alte cateva cutii pline cu bani. Dupa ce au strans toate bancnotele si le-au numarat, avea in jur de 45 000 de doloari.

Loading...

Desi tentatia  sa ii pastreze era mare, cei doi au facut un gest minunat si au cautat familia ce a locuit acolo.  Acestia au inapoiat banii copiilor ce au locuit in prealabil in acea casa, dand dovada onestitate, o calitate ce lipseste multora dintre noi!

sursa: telegraph.co.uk

1,019
Loading...

Leave a Comment