Elena Merisoreanu a ajuns la spital de urgenta: ‘Medicul s-a ingrozit cand m-a vazut’

July 30, 2018 Muzica0
Loading...

Elena Merisoreanu, in varsta de 70 de ani, este o foarte indragita cantareata de muzica populara din Romania. Spectacolele ei strang mii de fani, dar acum trece printr-o adevarata drama. Cel mai mare cosmar al unui cantaret nu a ocolit-o nici pe cunoscuta interpreta.

A ajuns la spital de urgenta din cauza unor probleme cu corzile vocale. Cantareata era din ce in ce mai ragusita, iar medicul i-a recomandat o luna de pauza vocala pentru a nu risca ce este mai rau – sa ajunga sa isi piarda vocea. Cunoscuta interpreta de muzica populara, Elena Merisoreanu este nevoita sa urmeze cu strictete indicatiile medicului curant. Are aceasta problema din cauza aerului conditionat, iar acum a fost nevoita sa isi amane toate concertele pe perioada pauzei vocale.

In prezent, urmeaza un tratament cu aerosoli, vitamine si ii este interzis sa vorbeasca. Desi are o cariera de peste cinci decenii, cantareata nu s-a confruntat niciodata cu o astfel de problema. Este extrem de speriata in momentul de fata si respecta cu strictete indicatiile medicului pentru a-si relua activitatea cat mai curand posibil.

Cauza disfoniei a fost aerul conditionat din masina: “Ma aflam la concert la Baia Mare, am cantat, desi aerul era destul de umed din cauza ploilor. Nu mi s-a parut ca e vreo problema, insa m-am intors de acolo suportand ore intregi aerul conditionat din masina. A doua zi am resimtit toate simptomele: raguseala puternica, dureri de cap, tuse, imi curgeau nasul si ochii, si in starea aia am fortat nota, pentru ca am mers la un alt eveniment. Apoi am ajuns la spital.

Medicul s-a ingrozit cand m-a vazut si mi-a spus ca am facut disfonie (n.r-tulburari de voce, raguseala). Mi-a dat tratament, vitamine, aerosoli si a spus sa fac repaus vocal o luna. M-a avertizat ca daca nu respect toate acestea, corzile vocale pot paraliza. Am intrerupt toate convorbirile, ragusela inca persista, vorbesc de parca am auzit lupul, beau totul cald. Sper sa treaca.”

194
Loading...

Leave a Comment