Monden

Adela Popescu si Radu Valcan, excursie romantica in Barcelona! Uite prin ce momente neplacute au trecut

Adela Popescu este din nou insarcinata si va mai avea inca un baietel. Inainte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al frumoasei familii, cei doi soti au luat decizia de a pleca intr-o vacanta romantica. Dar au avut parte si de momente neplacute.

Adela Popescu si Radu Valcan traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar acum cei doi vor deveni parinti pentru a doua oara si vor avea tot un baietel, prezentataorea este insarcinata in 17 saptamani. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 8 ani, pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire si onoare”, iar de atunci sunt impreuna. In anul 2015, dupa 5 ani de relatie, acestia s-au casatorit in secret.

Cei doi nu au mai calatorit singuri de cand s-a nascut micutul Alexandru si au vrut sa profite la maxim de aceasta ocazie. Din pacate pentru ei, cand au ajuns au avut parte de cateva peripetii care pareau ca le pun buna-dispozitie in pericol. Adela Popescu a povestit pe larg pe blogul sau prin cate a trecut pana a ajuns la hotel: „Am fost coborati din aeronava si rugati sa asteptam noi instructiuni. Dupa mai mult de doua ore de bananait prin incertitudini si aeroport, ne-au imbarcat in alt avion.Taxiurile erau in greva in Barcelona, asadar cozile la metrou si autobuz nu se mai terminau.

Dupa mai mult de o ora de asteptat sa ne vina randul la automatul de bilete, fix in fata noastra s-a blocat. Ne-am mutat la celalalt. S-a blocat si acela. Ne-am infiintat la coada pentru biletele de metrou. Timp suficient sa termin o cafea si o sticla cu apa rece. Deci, bauta incet. Cand sa respiram usurati dupa trei linii schimbate catre destinatia noastra, am aflat ca intre 3 si 8 catalanii au siesta, deci restaurantele sunt inchise.”

Trecand peste aceste mici peripetii, cei doi au avut o vacanta foarte frumoasa, in care s-au plimbat foarte mult pe stradutele romantice din Barcelona, mancarea a fost delicioasa, iar piscina de pe acoperisul hotelului a impresinat-o foarte mult.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top