Trebuie sa stii

Catalin Scarlatescu zice ca este singur si disponibil, dar in realitate este cuplat! Primele imagini cu cei doi

Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurati de la show-ueile culinare din Romania. Extrem de carismatic si mereu pus pe glume, acesta are mare lipici la public.

Dar nu are lipici la orice fel de public, in special la domnisoarele singure. Si sunt de inteles, pentru ca mereu declara ca este singur si isi cauta jumatatea. In realitate, insa, acesta a gasit-o, dar nu face publica relatia. A fost filmat de paparazzi de curand, la terasa, in compania unei brunete cu parul lung, care a fost extrem de trandra cu cunoscutul jurat. Si nu, nu este Gina Pistol, cum obisnuiesc sa glumeasca la filmarile pentru show-ul culinar „Chefi la cutite”.Chef Catalin Scarlatescu nu este singur, asa cum declara de fiecare data cand este intrebat despre starea vietii sale amoroase.

Filmarea a fost facuta publica, iar toti fanii lui Catalin au putut observa cum acesta era acompaniat de o domnisoara bruneta, care a fost extrem de tandra cu el, foarte atenta la dorintele sale. L-a mangaiat si l-a sarutat pe tot parcursul intalnirii, iar el se alinta precum un adolescent la prima intalnire. Acest lucru a dat tuturor de banuit ca nu este vorba despre o prima intalnire intre cei doi, si, cu siguranta, nici ultima.

Catalin scarlatescu a slabit foarte mult in ultima perioada, se poate spune ca este deja un alt om: „Am slabit pentru ca nu am mancat paine, nu ca vrea sa ma ia Gina Pistol de barbat. Preferam un sendvis cu mezeluri, toti mancam, dar am uitat sa gatim. Eu am slabit si va recomand sa va uitati bine pe ce dati banii. Nu va zgarciti cu stomacul vostru! Investitia cea mai mare este ce bagati in voi.”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top