Trebuie sa stii

Meghan Markle va fi dezamagita! Uite ce a declarat Thomas Markle despre familia regala si fiica sa!

Nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle a fost una dintre cele mai asteptate ale anului, dar si cea mai controversata! A fost presarata de foarte multe scandaluri venite din parte persoanelor la care te astepti cel mai putin: familia ducesei de Sussex.

De la dezvaluiri despre viata lui Meghan Markle inainte de a fi actrita pana la a-l indemna pe printul Harry sa nu se casatoreasca si sa anuleze nunta cat mai are timp. Acest lucru a afectat-o pe Ducesa de Sussex, insa sotul sau ii este alaturi si a avertizat-o inca de la inceputul relatiei ca vor fi si momente de acest fel, mai ales ca acum este in atentia presei.

Meghan Markle provine dintr-o familie birasiala, iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Daca mama lui Meghan, Doria Ragland, este o prezenta extrem de discreta si rezervata in ceea ce priveste viata ei si a fiicei sale, nu putem spune acelasi lucru despre tatal ei. Acesta nu rateaza nicio ocazie pentru a-si denigra fiica, desi de multe ori pare ca nu ii vrea raul. Acesta a acceptat sume de bani importante pentru a da interviuri si a face cateva poze tip paparazzi.

Recent, a continuat seria acuzelor la adresa casei regale. De data aceasta a fost si fiica sa in vizor: „Va spun, am ajuns la limita cu Meghan si familia regala. Sunt pe cale sa explodez. Ce ma enerveaza este simtul de superioritate al lui Meghan. N-ar fi nimic fara mine. Eu am facut-o ducesa care este astazi. Tot ce Meghan este, eu am facut-o.”

Nici despre casa regala nu are cuvinte de lauda: „Sunt exact ca o sceneta Monty Python. Spui cateva cuvinte critice la adresa familiei regale si ei isi pun degetele in urechi, isi acopera ochii si trag draperiile. Nu vor sa stie despre ele.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai citite stiri

To Top