Andreea Ibacka s-a gandit la un nume pentru viitoarea sa fetita! Uite pentru ce da vina pe Cabral

Trebuie sa stii0

Andreea si Cabral se cunosc de 10 ani si si-au inceput povestea de dragoste pe platourile de filmare, iar in anul 2011 s-au casatorit! Recent, au declarat ca se simt pregatiti sa devina parinti, iar de curand au facut mare anunt intr-un mod foarte original – au postat o poza cu ei si cateii familiei, dar si un scaun pentru copii!

Andreea este extrem de emotionata, avand in vedere ca este prima ei sarcina si nu stie cum vor evolua lucrurile, fiind ceva nou pentru ea. Blonda il va face tata pentru a doua oara pe Cabral. Acesta mai are o fetita din casnicia anterioara cu Luana Ibacka, pe nume Inoke Ibacka.

In ultima vreme, Cabral a devenit extrem de protector cu Andreea si o suna de foarte multe ori pe zi pentru a se asigura ca aceasta este in regula si ca nu ii lipseste nimic. Andreea insa isi ocupa timpul cu altceva: cauta nume pentru micuta pe care o va aduce pe lume in curand. A publicat pe blog prima ei optiune pentru nume, desi marturiseste ca pana cand se va hotara su siguranta va avea o intreaga lista de nume: “Apropo, s-ar putea ca taman zilele trecute să-ți fi ales numele. Ne-a dat prietena Monica temă de gândire pentru fetița ei – care e deja pe drum – și mi-am dat seama că-s șanse mari că tu să fii Rania. Nici Monicăi nu i-am spus, de teamă să nu-i placă prea tare ideea mea și să mi-o ia înainte.”

Andreea a marturist ca isi dorea foarte mult o fetita blonda cu ochi albastrii, insa stie ca acest lucru nu este posibil si tot din cauza tatalui sau, care este jumatate african: “Draga mea, să știi că visez la tine de când mă știu. Mi te închipui cu bucle blonde, ca mine, și cu niște ochi albaștri, la fel ca ai mei. Ei bine, draga mea, pentru că n-o să arăți așa nu-i vina mea, e a lui taică-tu, să știi! Eu pot să fac orice numai să-i schimb lui jumătatea de african din care e plămădit nu, așa că pe sfert și tu vei fi afro. Asta înseamnă că ne luăm gudbai de la ochii albaștri, buclele blonde și pielea ca spuma laptelui. Și nu-i vina mea, să ne fie clar!”

Andreea a ales sa faca aceasta veste publica pe blogul ei. A postat o poza cu urmatorul mesaj: “Scriu dintr-o singura suflare… cu fluturi in stomac, asa cum ma trezesc in fiecare dimineata a ultimelor luni. Ce voiam sa va zicem:

 

493
Loading...

Leave a Comment